Skip to main content

Over het Bandenmotel

Het bandenmotel is opgericht medio 2007.

Door de groei van de winterbanden verkoop binnen dealerbedrijven ontstond er vraag naar een passende opslag voor de winter en zomerbandensets. Het bandenmotel heeft hierop ingespeeld met een compleet pakket aan diensten en producten. Voor zowel professional als particulier

Naast onze transport en opslag activiteiten hebben wij door de vraag van de markt ons leveringspakket uitgebreid met de verkoop en montage van banden, wielen en aanverwante artikelen. Het Bandenmotel beschikt over een eigen transportservice waarmee wij onze producten veilig en gecontroleerd bij uw afleveren. Indien u producten besteld welke direct vanaf de fabriek verzonden kunnen worden, zal het transport via de fabrikant lopen.

De wielensets worden van banden voorzien in onze moderne werkplaats en desgewenst onder de auto gemonteerd. Het leveren van complete sets aan uw huis of bedrijfs adres is vanzelfsprekend ook mogelijk. Velgen, banden en complete wielensets worden door onze eigen transportdienst door geheel Nederland berzorgt.  

De opslag en het transport van Winter/zomerbanden wordt ten alle tijden zelf door ons uitgevoerd. Met onze 13 tons vrachtwagen worden grote hoeveelheden winter en zomerbandensets getransporteerd van en naar onze zakelijke klanten. Door dit in grotere aantallen te doen is het ons mogelijk om de prijs per eenheid in opslag laag te houden.

Onze opslagruimten zijn ingericht om de banden de best mogelijke omstandigheden op te slaan. Er is geen zonlicht en een juiste luchtvochtigheid om de banden in goede conditie te houden. 

Het Bandenmotel streeft er naar om haar producten zo scherp mogelijk aan te bieden. Dit bereiken wij door de voorraden zo klein mogelijk te houden en de nadruk te leggen op een snelle probleemloze levering vanaf de fabriek.
Door de overhead klein te houden, houden wij ook hierbij onze en uw kosten laag.
Gevolg van deze stappen houdt wel in dat wij niet altijd telefonisch bereikbaar zijn, wij communiceren dan ook bij voorkeur via mail. Op deze manier zijn de afspraken altijd duidelijk en staan ze op schrift. Uw mail wordt binnen 24 uur dag beantwoord.

Bandenmotel

Keinsmerweg 66
1756 AH Het Zand

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:37119790
BTW:NL 819554182.B01

IBAN: NL26KNAB0765227975

BIC: KNABNL2H

Het bandenmotel is onderdeel van Handelsonderneming het Zand VOF